0348-444519   |    info@vanbreukelengroen.nl Showtuin: Ambachtsheerelaan 37-B | 3481 GJ Harmelen
Gratis staal aanvragen

Kunstgras kopen

Hoe kan ik het kunstgras kopen in regio Woerden - Harmelen? Dit kan online, telefonisch, via de mail of in de showtuin in Harmelen.

Kunstgras bestellen

Voordat u het kunstgras besteld moet u zich afvragen of alle details bekend zijn, over uw wensen en over de vereisten voor de locatie. Heeft u nog vragen over het kunstgras of over de aanleg ervan? Laat u adviseren door een deskundige.

Online

Online kunt u onmiddelijk en eenvoudig bestellen via het online bestelformulier. Vul de lege velden in verzend het formulier. Nadat wij het formulier hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op.

Persoonlijk

Indien u graag persoonlijk wilt bestellen, kunt u een afspraak maken bij ons in de showtuin. Een van onze medewerkers is dan aanspreekbaar voor u, wij voorzien u graag van degelijk en professioneel advies.

Besteld 

U heeft besteld, en dan? Vervolgens kunt u de opdrachtbevestiging tekenen en de factuur aan ons overmaken. Wanneer wij beiden hebben ontvangen, nemen wij contact op met u over de voortgang. 

Offerte

Wilt u eerst een offerte op maat ontvangen? Geef dan uw wensen en vereisten aan ons door, wij stellen een passende offerte voor u op.

Ons Team staat voor u klaar! 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras